motiverande entreprenörer

Motiverande entreprenörer att följa – Vi tipsar

Världen är full av spännande, framgångsrika och motiverande entreprenörer. Alltifrån grundare av mångmiljardbolag till unga ambitiösa människor som sitter på nästa startup-idé. Ibland kan det till och med vara så att man ser en människa med ett ovanligt stort driv som lyckas få en engagerad. Dessa bör man hylla. Läs: slutet på inlägget.

Ibland när man läser och lyssnar kan man få bilden av att en entreprenör måste vara smått omänsklig. Någon som är tillräckligt framgångsrik för att vi alla ska ha hört talas om hen. Men så är det såklart inte. Många där ute klassas som entreprenörer, säkerligen ett par i din direkta omgivning.

Instagrams mest motiverande entreprenörer

Det finns tusentals entreprenörer där ute. Vänder vi blicken utanför Sveriges gränser så finns det än fler stora namn att ta rygg på. Men många i Sverige väljer idag att följa människor som Alexander Pärleros, Jon Olsson och Josef Fallesen. Självskrivna entreprenörer som mer en gärna pratar om framgång, vilket uppenbarligen har gått hem i stugorna. Alexander Pärleros framgångspodd, Jon Olssons youtubevideos och Josef Fallesens femtonsekunders pitchar är alla välkända inslag i vardagen för många.

Idag är det lättare än någonsin att nå ut med det du vill förmedla. Det är både smått skrämmande men såklart även inspirerande när det är rätt människor som väljer att dela med sig. Om du inte följer någon av dessa herrar bör du åtminstone ge det en chans. Bara att lyssna på folk med ett högt driv och ambitioner kan trigga igång en.

”THE DRAG SHOW”

Sist men inte minst vill jag tips om en person som jag hitta när jag flöt runt på Youtube. Killen levererar riktigt sköna videos med bra tugg. I skrivande stund har han ”bara” 22 prenumeranter, men det är bara en tidsfråga innan hans kanal slår. Glöm inte vart ni såg det först!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *