flera inkomstkällor

Flera inkomstkällor är ett måste idag

Många tvingas idag att ha flera inkomster ofrivilligt. Deltidsjobb, visstidsanställningar och sporadiska timmar här och där skapar en osäkerhet och otrygghet. Främst bland unga vuxna. Vilket är logiskt. Men ändå är det många av oss som strävar efter just det, flera inkomstkällor.

Flera inkomstkällor skapar en annan typ av trygghet. Att säkra upp ifall oväntade händelser uppstår. Det kan röra sig om alltifrån uppsägning till sjukdom, som annars hade kunnat sätta dig i en riktigt läskig situation ekonomiskt. En situation man sällan ser komma innan det är försent.

Bestäm dig för vad du vill göra och sätt upp mål

Det finns enormt många sätt att bredda sina inkomster på. Att tänka som en entreprenör är en förutsättning. Extrajobb? Instagram? Aktieutdelningar? Poker? Eller som jag, börja jobba med hemsidor. Jag har ingen utbildning i ämnet men kan likväl tjäna pengar på det. Det handlar bara om att bli bra på det man väljer att göra. Det viktigaste att ha med sig är att det oftast är lättare än man tror om man verkligen brinner för något. Den största motståndaren är oftast en själv.

Sätt sedan upp mål, hur många inkomstkällor bör du sikta på? Hur mycket bör dom generera? Tänk inte för stort till en början utan det viktigaste är att du kommer igång och faktiskt får det att hända. Sedan ska man absolut planerna för att växa. Jag är helt klart för att tänka ”för stort”. Så länge man gör någonting av det.

Ett par tips på nya tänkbara inkomstkällor

Tänkte jag skulle nämna tre tips lite snabbt för att få igång tankeverksamheten hos dig.

Affiliate. Ett smått romantiserat ord som många förknippar med casino och betting. Med viss förståelse förstås men i verkligheten kan du vara affiliate inom nära på vad som. Så länge det finns ett företag inom din nisch som behöver dig. Idag är det lättast att använda sig av något av dom större nätverken, Adtraction, Adrecord och Tradedoubler med fler för att nå företagen.

Vid första anblick kan det ses som en omöjlighet att skapa vinstdrivande affiliatesidor, men precis som med allt annat så är det bara ett stort intresse och engagemang som behövs. Det bästa tipset jag kan ge dig som vill komma igång är att du lär dig sökmotoroptimering från grunden. Där lär du dig allt som krävs om hur du kan driva organisk tillväxt till din sida.

Köpa billigt och sälja dyrt. Något som varit populärt det senaste decenniet är att köpa saker som du fixar till och säljer dyrt. Lägenheter är väl det vanligaste, just för att nettovinsten snabbt blir väldigt hög. Bilar är ett annat exempel, även om det ofta kräver en djupare expertis.

Starta eget. Något jag kommer pusha för här i bloggen är hur enkelt det är att starta eget idag. Jag säger inte att man ska starta eget bara för att. Men har man ett intresse som man kan spåna vidare på och skapa värde i så är själva företagsbiten inte något som ska hindra dig. Tvärtom, det har aldrig varit enklare.

Ovan är bara tips. Börja fundera på vad du kan göra, vad brinner du för? Något stort intresse? Lämna en kommentar om du har tips så kanske du kan hjälpa någon annan på vägen att nå flera inkomstkällor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *